Blog

De laatste IT-updates en tips

Een waaier aan mogelijkheden met Microsoft Azure

Microsoft Azure

Kiezen voor de cloudservices van Microsoft Azure, is opteren voor een heleboel mogelijkheden. De services laten u toe toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren. Een plezier om mee te werken en u geniet zowat van onbegrensde mogelijkheden.

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is eigenlijk de verzamelnaam voor de cloudservices van Microsoft. Deze toolbox biedt ontwikkelaars heel wat functionaliteiten om snel apps te bouwen, te testen en te lanceren. Heel wat standaard functionaliteiten zijn in Microsoft Azure aanwezig, zodat er snel ontwikkeld kan worden. Denk maar aan tools voor Big Data, AI, NLP en IoT. Ondertussen vertrouwen duizenden bedrijven, zowat overal ter wereld, op Microsoft Azure voor hun bedrijfskritische processen.

Waarom u kiest voor Microsoft Azure?

  • Werken in de cloud

    Een lokale structuur is niet meer nodig, want u werkt volledig in de cloud. Bovendien wordt er een uptime van 99.9% gegarandeerd.

  • On premise nog mogelijk

    Liever de combinatie tussen cloud en on premise? Ook dat kan perfect. U kan nog steeds een deel van uw infrastructuur lokaal houden.

  • Uiterst efficiënt

    Bijkomende servers of tools opzetten? Een fluitje van een cent. U wint heel wat waardevolle tijd. Zo duurt bijvoorbeeld het on premise opzetten van een serverpark, een heel stuk langer.

  • Enkel betalen voor wat u gebruikt

    Bij Microsoft Azure betaalt u enkel voor wat u gebruikt/verbruikt, wat ontzettend kostenefficiënt is. Bovendien kan u makkelijk op- en afschalen, waardoor u geen euro teveel betaalt. Resources toevoegen en schrappen kan in enkele seconden.

Starten met Microsoft Azure kan snel en gemakkelijk

Wist u dat u wanneer u een abonnement heeft op Microsoft 365, Microsoft Dynamics CRM, Enterprise Mobility Suite of andere Microsoft services, u een gratis abonnement heeft op Azure AD? Activeren kan door in te loggen met uw Office 365 account.

Wenst u bijkomende ondersteuning en/of uitleg, dan zijn we er bij E-trace uiteraard voor u. We zijn al jaren thuis in de Microsoft toepassingen en ook Microsoft Azure heeft weinig geheimen voor ons. Contacteer ons en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Guest User